Onze kwaliteit en visie

Slagerij De Clippel staat voor kwaliteit en bij ons is de klant nog écht koning. Wij bieden u service op maat en weten perfect in te spelen op al uw wensen.

Eerst en vooral staan we voor doorgedreven kwaliteit. Van de geleverde producten tot het moment dat u de producten thuis op tafel zet. Slagerij De Clippel eist en garandeert kwaliteit. We staan niet enkel garant voor de kwaliteit van onze producten, maar ook de bijhorende winkelervaring moet 100 procent in orde zijn.

Daarom laten we ons regelmatig controleren door onafhankelijke inspecteurs. Een goed controlerapport is voor ons - én voor u - de kroon op ons werk.

Ons assortiment evolueert bijna elke dag. Juist doordat alles zo vers is, kunnen we gemakkelijk inspelen op uw behoeften en wensen. Geen inspiratie voor het avondeten? Kom gerust eens langs.. een heerlijk gerecht is altijd goed meegenomen!

Bij ons is de klant nog echt koning. We houden van het contact met de klanten en bedienen elke klant als onze eerste. Door de jaren heen hebben we een persoonlijke relatie opgebouwd met de vaste klanten en weten we perfect in te spelen op alle wensen. Veel klanten komen ons dan ook advies vragen over uiteenlopende zaken: van bakwijzes tot het samenstellen van menu's voor feestjes.

Eén eigenschap vind je terug bij Slagerij De Clippel en dat is passie. Pure, gedreven passie voor het vak. Elke ochtend staan we met veel energie op om met plezier een nieuwe dag in te zetten.

Onze producten zijn gegarandeerd vers

Wat betreft ons vers vlees (rund, varken, lam) zijn wij zeer trots op de kwaliteit die we aanbieden: Hereford (Ierland), Aberdeen Angus (Schotland), Simmental (Zwitserland), Slaney Valley (Ierland), Kettyle Dry Aged (Ierland), Charolais (Frankrijk), Duroc D'Olives, Belgisch Witblauw, ... Onze leveranciers staan garant voor superlekker en gezond vlees. Wij weten dus perfect wat wij kopen.

Tevens drukken wij nog steeds onze eigen stempel op onze charcuterie, maar ons assortiment is zodanig geïnternationaliseerd dat wij ook beroep doen op de beste leveranciers. Onze salades en traiteurgerechten worden eveneens met de nodige zorg in huis voor u klaargemaakt.

Ook ons vlees van gevogelte voldoet aan onze strengste eisen: Mechelse Koekoek, Poulet de Bresse, kwartel, maïskip, parelhoen... Al deze gevogeltes kiezen wij met de grootste zorg voor kwaliteit.